Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

На прикладі кутера Л5-ФКМ розглядається будова, принцип роботи різальних машин, правила їх монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації.
For example Cutters L5-FKM considered structure, the principle of cutting machines, rules of construction, installation, maintenance and safe operation.

Опис

Ключові слова

обладнання харчових виробництв, технологія, equipment for food industry, technology, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Технологічне обладнання харчових виробництв : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи "КУТЕР" для студ. мех. і технолог, спец, ден. та заоч. форм навч. / уклад. O. A. Терещенко, Г. К. Бабанов, С. Д Бесіда, І. В. Житнецький. - К.: НУХТ, 2004 - 11 с.