DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8911

Название: Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України
Другие названия: Analyses of the Market of Bread and Bakery products in Ukraine
Авторы: Ралко, Олександра Сергіївна
Ralko, Alexandra
Ключевые слова: ринок хліба та хлібобулочних виробів України
фактичне споживання хлібу
життєвий цикл галузі
динаміка обсягу виробництва хлібу та хлібобулочних виробів України
рынок хлеба и хлебобулочных изделий Украины
фактическое потребление хлеба
жизненный цикл отрасли
динамика объемов производства хлеба и хлебобулочных изделий Украины
the market of bread and bakery products in Ukraine
actual consumption of bread
life cycle of industry
dynamics of the amount of production of bread and bakery products
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Ралко, О. С. Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України / О. С. Ралко // Проблеми науки : міжгалузевий наук.-практ. журнал – К.: ЦНТЕІ, ЦДПІН ім. Г.М. Доброва НАНУ. – 2012. – № 8. – С. 39-44.
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізований стан ринку хліба та хлібобулочних виробів України. Розглянуті основні чинники, що впливають на стан ринку хліба та хлібобулочних виробів України. Досліджена залежність між зміною обсягів виробництва хліба та хлібобулочних виробів України та зміною чисельності населення України. Здійснено порівняння фактичного рівня споживання хлібу та хлібобулочних виробів України та обсягів їх виробництва. В статье проанализирован рынок хлеба и хлебобулочных изделий Украины. Рассмотрены основные факторы, влияющие на состояние рынка хлеба и хлебобулочных изделий Украины. Исследована зависимость между изменениями объемов производства хлеба и хлебобулочных изделий Украины и изменением численности населения Украины. Проведено сравнение фактического уровня потребления хлеба и хлебобулочных изделий Украины и объемов их производства. In the article was analysed the market of bread and bakery products in Ukraine. The author viewed the main factors which influencing on the market of bread and bakery products in Ukraine. The author researched the relation between the change in production of bread and bakery products in Ukraine and the change in population of Ukraine. In the article was made the comparison of actual consumption of bread and bakery products in Ukraine and the amount of their production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8911
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
khlib problemu nauky.pdf618,83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback