Meat of feral animals as raw material for diet or medioprophylactic meat foods

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Традиційно, в нашій країні, м'ясні продукти виготовляють з яловичини, свинини і м'яса птиці. Однак, з точки зору науки про їжу, ці види м'ясної сировини в значній мірі поступаються м'ясу диких тварин, яке завжди вважалося здоровою і корисною їжею. Поживна цінність м'яса обумовлена вхідними в його склад повноцінними білками, що містять незамінні амінокислоти (валін, лейцин, ізолейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін), замінні - аланін, гістидин, гідроксипролін. Traditionally, in our country, meat products are produced from beef, pork and poultry meat. However, from the point of view of the science of food, these types of raw meat is largely inferior to the meat of wild animals, which has always been considered a healthy and wholesome food.Nutritional value of meat due within its high-grade protein, containing essential amino acids (valine, leucine, isoleucine, lysine, methionine, threonine, tryptophan, phenylalanine), interchangeable - alanine, histidine, hydroxyproline.

Опис

Ключові слова

м'ясо дикого кабана, поживна цінність м'яса, мясо дикого кабана, питательная ценность мяса, meat of wild boar, nutritional value of meat, свинина, м'ясо зайця, м'ясо кролика, м'ясо оленя, pork, hare, rabbit, venison, свинина, зайчатина, мясо кролика, оленина, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Peshuk, L. Meat of feral animals as raw material for diet or medioprophylactic meat foods / L. Peshuk, I. Shtuk, T. Ivanova // The second north and east european congress on food. NUFT, Kyiv, Ukraine May 26-29, 2013. - P. 240.