Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938
Title: Micstructure of multicomponent in water inulin solusions
Authors: Gulyy, Ivan
Ukrainets, Anatoliy
Rashevska, Tamara
Tasenko, Evgenia
Keywords: butter
inulin
microstructure
вершкове масло
інулін
мікроструктура
сливочное масло
инулин
микроструктура
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Micstructure of multicomponent in water inulin solusions / I. Gulyy, A. Ukrainets, T. Rashevska , E. Tasenko // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 23.
Abstract: Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf500.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.