Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938
Title: | Micstructure of multicomponent in water inulin solusions |
Authors: | Gulyy, Ivan Ukrainets, Anatoliy Rashevska, Tamara Tasenko, Evgenia |
Keywords: | butter inulin microstructure вершкове масло інулін мікроструктура сливочное масло инулин микроструктура кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2004 |
Citation: | Micstructure of multicomponent in water inulin solusions / I. Gulyy, A. Ukrainets, T. Rashevska , E. Tasenko // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 23. |
Abstract: | Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.