Micstructure of multicomponent in water inulin solusions
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose
and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.
Опис
Ключові слова
butter, inulin, microstructure, вершкове масло, інулін, мікроструктура, сливочное масло, инулин, микроструктура, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Micstructure of multicomponent in water inulin solusions / I. Gulyy, A. Ukrainets, T. Rashevska , E. Tasenko // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 23.