Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938
Назва: | Micstructure of multicomponent in water inulin solusions |
Автори: | Gulyy, Ivan Ukrainets, Anatoliy Rashevska, Tamara Tasenko, Evgenia |
Ключові слова: | butter inulin microstructure вершкове масло інулін мікроструктура сливочное масло инулин микроструктура кафедра технології молока і молочних продуктів |
Дата публікації: | 2004 |
Бібліографічний опис: | Micstructure of multicomponent in water inulin solusions / I. Gulyy, A. Ukrainets, T. Rashevska , E. Tasenko // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 23. |
Короткий огляд (реферат): | Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24.pdf | 500.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.