Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938
Назва: Micstructure of multicomponent in water inulin solusions
Автори: Gulyy, Ivan
Ukrainets, Anatoliy
Rashevska, Tamara
Tasenko, Evgenia
Ключові слова: butter
inulin
microstructure
вершкове масло
інулін
мікроструктура
сливочное масло
инулин
микроструктура
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Micstructure of multicomponent in water inulin solusions / I. Gulyy, A. Ukrainets, T. Rashevska , E. Tasenko // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 23.
Короткий огляд (реферат): Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf500.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.