Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8952
Title: Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар
Other Titles: Physical modeling of preparation of liquid semis bakery production
Authors: Чепелюк, Олександр Миколайович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Chepeliuk, Oleksandr
Chepeliuk, Olena
Keywords: рідки опари
жидкие опары
liquid dough
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2011
Citation: Чепелюк, О. М. Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар / О. М. Чепелюк, О. O. Чепелюк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. - № 2 (75). – С. 3-4.
Abstract: Технічний прогрес у хлібопеченні спрямований на інтенсифікацію процесів приготування хлібобулочних виробів з метою підвищення ефективності виробництва й скорочення витрат сировини при одночасному підвищенні якості продукції. Однією з ділянок, які потребують заміни і модернізації обладнання, є ділянка тістоприготування. Процеси, які відбуваються на цьому етапі, є найбільш тривалими, а якість їх проведення визначає хід наступних технологічних операцій. Технический прогресс в хлебопечении направлен на интенсификацию процессов приготовления хлебобулочных изделий с целью повышения эффективности производства и сокращение затрат сырья при одновременном повышении качества продукции. Одной из участков, которые требуют замены и модернизации оборудования, есть участок тестопреготовления. Процессы, которые происходят на этом этапе, является наиболее длительными, а качество их проведения определяет ход последующих технологических операций. Technological advances in the bakery aimed at intensification of preparation of bakery products to improve production efficiency and reduce the cost of raw materials while improving product quality. One of the areas that need replacing and upgrading equipment is part of the dough preparation. Processes that occur at this stage, is the most prolonged and the quality of them determines the course of subsequent manufacturing operations.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8952
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66.pdf2.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.