Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Технічний прогрес у хлібопеченні спрямований на інтенсифікацію процесів приготування хлібобулочних виробів з метою підвищення ефективності виробництва й скорочення витрат сировини при одночасному підвищенні якості продукції. Однією з ділянок, які потребують заміни і модернізації обладнання, є ділянка тістоприготування. Процеси, які відбуваються на цьому етапі, є найбільш тривалими, а якість їх проведення визначає хід наступних технологічних операцій. Technological advances in the bakery aimed at intensification of preparation of bakery products to improve production efficiency and reduce the cost of raw materials while improving product quality. One of the areas that need replacing and upgrading equipment is part of the dough preparation. Processes that occur at this stage, is the most prolonged and the quality of them determines the course of subsequent manufacturing operations.

Опис

Ключові слова

рідки опари, liquid dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Чепелюк, О. М. Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар / О. М. Чепелюк, О. O. Чепелюк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. - № 2 (75). – С. 3-4.

Зібрання