Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8961
Title: Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості
Authors: Минко, Лілія Миколаївна
Keywords: підприємства харчової промисловості
фактори впливу
конкурентоспроможність
факторы влияния
конкурентоспособность
предприятия пищевой промышленности
factors of influence
competitiveness
food industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2008
Citation: Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : IV Міжнародна науково-практична конференція. – Київ : НУХТ, 2008. – C. 19.
Abstract: Для ефективної діяльності підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8961
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
08.pdf51.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.