DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8961

Название: Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості
Другие названия: External factors impact on business activities and competitiveness of food industry
Авторы: Минко, Лілія Миколаївна
Minko, Lilia
Ключевые слова: підприємства харчової промисловості
фактори впливу
конкурентоспроможність
факторы влияния
конкурентоспособность
предприятия пищевой промышленности
factors of influence
competitiveness
food industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // IV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку». – К. : НУХТ, 2008. – C. 19.
Краткий осмотр (реферат): Для ефективної діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі. Для эффективной деятельности отечественных предприятий пищевой промышленности необходимо разработать современный экономический механизм обеспечения их конкурентоспособности в рыночной среде. А именно: определить факторы влияния внутренней и внешней среды на конкурентоспособность предприятий пищевой промышленности в рыночных условиях и разработать на их основе систему взаимосвязанных, взаимодействующих показателей для постоянного мониторинга уровня конкурентоспособности украинских предприятий в пищевой отрасли. For efficient operation of the domestic food industry needs to develop a modern economic way to ensure their competitiveness in the market environment. Namely: to identify factors influence the internal and external environment on the competitiveness of the food industry in market conditions and to develop on the basis of their system of interrelated, interacting indicators for continuous monitoring of the level of competitiveness of Ukrainian enterprises in the food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8961
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
08.pdf51,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback