Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для ефективної діяльності підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі.
Опис
Ключові слова
підприємства харчової промисловості, фактори впливу, конкурентоспроможність, факторы влияния, конкурентоспособность, предприятия пищевой промышленности, factors of influence, competitiveness, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : IV Міжнародна науково-практична конференція. – Київ : НУХТ, 2008. – C. 19.