Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для ефективної діяльності підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі.

Опис

Ключові слова

підприємства харчової промисловості, фактори впливу, конкурентоспроможність, факторы влияния, конкурентоспособность, предприятия пищевой промышленности, factors of influence, competitiveness, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : IV Міжнародна науково-практична конференція. – Київ : НУХТ, 2008. – C. 19.