Чинники формування конкурентних переваг підприємств харчової промисловості України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для забезпечення стійких позицій на ринку, можливостей подальшого розвитку та ефективної діяльності підприємств харчової промисловості України на сучасному етапі необхідною умовою є дослідження їх конкурентоспроможності та основних чинників формування конкурентних переваг. Вирішення цього завдання можливе на засадах системного підходу до управління конкурентоспроможністю підприємства, що охоплює всі види діяльності, пов’язані зі створення його певних конкурентних преваг у бізнес-середовищі. To ensure stable market position, opportunities for further development and effective operation of the food industry in Ukraine at the present stage it is indispensable to the study of the major factors of competitiveness and creating competitive advantages. The solution to this problem is possible on the basis of a systematic approach to the management of enterprise's competitiveness, covers all activities related to the creation of some of its competitive advantage in the business environment.

Опис

Ключові слова

конкурентні переваги, конкурентоспроможність, competitiveness, competitive Advantages of, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Минко, Л. М. Чинники формування конкурентних переваг підприємств харчової промисловості України / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 219–220.