Утворення НДМА в продуктах з топінамбура
Вантажиться...
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті показано негативний вплив на здоров’я людини канцерогенних речовин в продуктах харчування. Розглянуто питання утворення нітрозодиметиламіну під час теплових процесів у виробництві продуктів з топінамбура.
The paper shows the negative impact on human health carcinogenic substances in food. Questions nitrozodymetylaminu formation during thermal processes in the production of artichoke.
Опис
Ключові слова
нітрозодиметиламін, топінамбур, екстракт, теплові процеси, nitrozodymetylamin, artichoke, extract, thermal processes, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Шутюк, В. В. Утворення НДМА в продуктах з топінамбура / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Научные труды международной научно-практической конференции. - Одесса : Астропринт, 1997. - Ч. ІІ. – С. 39-41.