Природні консерванти в оздоблювальних напівфабрикатах з подовженим терміном зберігання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті показано перспективність використання природних консервантів для подовження терміну зберігання напівфабрикатів. The article shows the perspective of using natural preservatives to prolong the shelf life of foods.

Опис

Ключові слова

кремові вироби, горобина, консерванти, суфле, cream products, rowan, preservatives, souffle, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Сивній, І. І. Природні консерванти в оздоблювальних напівфабрикатах з подовженим терміном зберігання / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 4. – С. 20–22.

Зібрання