Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/907
Title: Управлінський облік на підприємствах харчової промисловості
Authors: Чернелевський, Леонід Миколайович
Осадча, Ганна Григорівна
Keywords: управлінський облік
management accounting
підприємства харчової промисловості
food industry
кафедра обліку і аудиту
Issue Date: 2005
Citation: Чернелевський Л. М. Управлінський облік на підприємствах харчової промисловості : навч. посіб. / Л. М. Чернелевський, Г. Г. Осадча. - К., 2005 - 364 с.
Abstract: В навчальному посібнику викладено особливості управлінського обліку в галузях харчової промисловості який має свої певні відмінні ознаки, використовує притаманні йому методи, прийоми і принципи ведення, які розглянуті у даному посібнику. Даний посібник допоможе студентам, викладачам, науковим та практичним працівникам харчової сфери. Допоможе у прийняті оптимальних управлінських рішень, що призведуть до зменьшення витрат та підвищення прибутковості підприємства.
In the training manual outlines the features of management accounting in the food industry which has some excellent features, it uses a typical methods, techniques and principles of which are discussed in this guide. This guide will help students, teachers, researchers and practitioners the food industry. Help in the optimal management decisions that lead to reduction of costs and increase profitability.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/907
ISBN: 966-96307-4-6
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15-05-1.pdf17.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.