Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено технічні характеристики обладнання для безтарного транспортування борошна і цукру на сучасних підприємствах. The technical characteristics of the equipment for bulk transportation of flour and sugar in modern enterprises.

Опис

Ключові слова

силос, silage, спіральні транспортери, spiral conveyors, сировина, raw, просіювачі, sieves, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Дудко, С. Д. Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробів / С. Д. Дудко, В. І. Оболкіна, Є. Б. Сидорченко // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 5. – С. 8 – 11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced