Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробів
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено технічні характеристики обладнання для безтарного транспортування борошна і цукру на сучасних підприємствах.
The technical characteristics of the equipment for bulk transportation of flour and sugar in modern enterprises.
Опис
Ключові слова
силос, silage, спіральні транспортери, spiral conveyors, сировина, raw, просіювачі, sieves, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Дудко, С. Д. Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробів / С. Д. Дудко, В. І. Оболкіна, Є. Б. Сидорченко // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 5. – С. 8 – 11.