Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання органічних і неорганічних форм заліза в технології хлібобулочних виробів антианемічного призначення. Наведено результати наукових досліджень зі встановлення впливу носіїв заліза на біохімічні та мікробіологічні процеси, які відбуваються у житньо-пшеничних напівфабрикатах під час виробництва житньо-пшеничного хліба, збагаченого залізом. The possibility of use of organic and inorganic forms of iron in the technology of bakery products antianemic purpose. Presents the results of scientific research to establish the influence of the medium of the iron on the biochemi-cal and microbiological processes, which occur in rye-wheat semi-finished products during the production rye-wheat bread enriched with iron.

Опис

Ключові слова

залізодефіцитна анемія, функціональні хлібобулочні вироби, носії заліза, iron deficiency, functional bakery products, iron carriers, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Губеня, В. О. Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хліба / В. О. Губеня, М. М. Антонюк, Л. Ю. Арсеньєва // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 1(22). – С. 55-59.

Зібрання