Шляхи вдосконалення пічної техніки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Аналізовані основні процеси при випічці хліба. Наведено інформацію по хлібопекарським печей, які виробляються на Україні.

Опис

Ключові слова

термічна обробка, термическая обработка, heat treatment, хлібопекарські печі, хлебопекарные печи, ovens, модернізація, модернизация, modernization, печі шафного типу, печи шкафного типа, oven cabinet type

Бібліографічний опис

Рекославський, В. В. Шляхи вдосконалення пічної техніки / В. В.Рекославський // Хлебный бизнес. – 2012. – № 5 (6). – С. 40.

Зібрання