Шляхи вдосконалення пічної техніки
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Аналізовані основні процеси при випічці хліба. Наведено інформацію по хлібопекарським печей, які виробляються на Україні.
Опис
Ключові слова
термічна обробка, термическая обработка, heat treatment, хлібопекарські печі, хлебопекарные печи, ovens, модернізація, модернизация, modernization, печі шафного типу, печи шкафного типа, oven cabinet type
Бібліографічний опис
Рекославський, В. В. Шляхи вдосконалення пічної техніки / В. В.Рекославський // Хлебный бизнес. – 2012. – № 5 (6). – С. 40.