DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9138

Название: Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання
Другие названия: Classification of pastry on the dominant factors that determine the terms of their storage
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Олексієнко, Наталія Валентинівна
Dorohovich, Antonella
Oleksiyenko, Nataliya
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
pastry
кислотне число
кислотное число
acid number
сорбція вологи
сорбция влаги
moisture sorption
зберігання
хранение
storage
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2000
Библиографическое описание: Дорохович, A. M. Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання / A. M. Дорохович, Н. В. Олексієнко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 2000. – № 6. – С. 65 – 67.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено і науково обґрунтовано чинники, що мають антиокиснювальну дію на ліпідний комплекс печива. Обґрунтовано особливості процесу черствіння пряників. Досліджено сорбційно-десорбційну спроможність вафельних листів, приготовлених за різними рецептурами. Исследованы и научно обоснованно факторы, имеющие антиокислительную действие на липидный комплекс печенья. Обоснованы особенности процесса черствения пряников. Исследованы сорбционно-десорбцийних способность вафельных листов, приготовленных по разным рецептурам. There are explored and scientifically motivated factors renderring an antioxidating action on lipide complex of pastvies. There is given scientific motivation of the process of the staling of gingerbreads. There is explored a sorbtion - desorbtion ability of wafer sheets, prepared on the different recipers.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9138
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
klasifikacija_BKV.pdf183,4 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback