Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9252
Title: Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово- ягодными сиропами
Other Titles: Optimization the cooling process of canned condensed milk with fruit and berry syrups
Authors: Рябоконь, Наталия Валерьевна
Осьмак (Федченко), Татьяна Григорьевна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валерьяновна
Ryabokon, Natalia
Osmak (Fedchenko), Tetiana
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Keywords: згущені молочні консерви з цукром і плодово-ягідними сиропами
сгущенные молочные консервы с сахаром и плодово-ягодными сиропами
canned condensed milk with sugar and fruit-berry syrups
критерій оптимізації
критерий оптимизации
criterion of optimization
масова частка сухих речовин
массовая доля сухих веществ
mass fraction of solids
температура
temperature
динамічна в’язкість
динамическая вязкость
dynamic viscosity
оптимальний склад
оптимальный состав
optimum composition
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Рябоконь, Н. В. Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово- ягодными сиропами / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. В. Кочубей-Литвиненко // Вісник НТУ «ХПІ». Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. – Х.: НТУ «ХПІ», – 2013. - № 38 (1011). – С. 96-101.
Abstract: Відповідно до основних принципів оптимізації складено параметричну схему технологічного процесу охолодження згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами, визначено вхідні та вихідні фактори, обрано та обґрунтовано критерій оптимізації. У статті встановлено залежність коефіцієнта динамічної в’язкості від масової частки сухих речовин згущеної молочно-цукровій суміші і плодово-ягідних сиропів. Соответственно основным принципам оптимизации составлено параметрическую схему технологического процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями, определено входящие и выходящие факторы, установлен и обоснован критерий оптимизации. В статье установлена зависимость коэффициента динамической вязкости от массовой доли сухих веществ сгущенной молочно-сахарной основы и плодово-ягодных сиропов. According to the basic principles of optimization parametric scheme it was drawn scheme the process of cooling condensed canned milk with sugar and fruit - berry syrup, it was defined input and output factors, were chosen and reasonably the optimization criterion. In this paper been established the dependence of the coefficient of dynamic viscosity of the mass fraction of solids condensed milk - sugar mixture and fruit syrups.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9252
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ryabokon.pdf632.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.