Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

There were developed meat products including burgers, meatballs, rissoles, dumplings, sausages for grilling, which had various heat treatment in order to study the iodine and selenium in finished products and their receipt to the body when consumed products.

Опис

Ключові слова

ковбаски для гриля, водорості, мікроелементи, термічна обробка, колбаски для гриля, водоросли, микроэлементы, термическая обработка, semi sausages for grilling, seaweed, trace elements, heat treatment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Kryzhova, Yu. Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed / Yu. Kryzhova // The Second North and East European Congress on Food, Kyiv, May 26-29, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 200.