Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
There were developed meat products including burgers, meatballs, rissoles, dumplings, sausages for grilling, which had various heat treatment in order to study the iodine and selenium in finished products and their receipt to the body when consumed products.
Опис
Ключові слова
ковбаски для гриля, водорості, мікроелементи, термічна обробка, колбаски для гриля, водоросли, микроэлементы, термическая обработка, semi sausages for grilling, seaweed, trace elements, heat treatment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Kryzhova, Yu. Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed / Yu. Kryzhova // The Second North and East European Congress on Food, Kyiv, May 26-29, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 200.