Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі запропонований спосіб виробництва твердого сичужного сиру із функціональними властивостями, збагаченого фосфоліпідами та білками. Фосфоліпіди вносять у вигляді біологічно активної добавки «Холін», а білки сироватки – у вигляді сухого концентрату.
Has been proposed a method of cheese production with functional properties enriched phospholipids and proteins. Phospholipids are contribute as a dietary supplement "choline", and whey proteins - in the form of a dry concentrate.
Опис
Ключові слова
функціональні продукти, фосфоліпіди, сироватка, сир, functional foods, phospholipids, whey, cheese, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, О. В. Подобій // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали доповідей VI Міжгалузевої міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 березня 2013 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 136-138.