Аналітична оцінка показників дії вражальних факторів небезпечних речовин, як складова частина плас на підприємствах м'ясної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано основні причини та види аварій на підприємствах м’ясопереробної галузі. Наведено методику оцінки вибухонебезпеки вибухових речовин та методику розрахунку інтенсивності теплового випромінювання при пожежах та розливах легкозаймистих та горючих речовин. Main causes and types of accidents at the meat processing industry. The method of estimation plo explosives and method of calculation of heat radiation in fires and spills of flammable and combustible substances.

Опис

Ключові слова

аварія, прогнозування, зони небезпеки, forecasting, hazaccident, ard zone, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Аналітична оцінка показників дії вражальних факторів небезпечних речовин, як складова частина плас на підприємствах м'ясної промисловості / В. С. Гуць, В. М. Фалес, Є. С. Богданов, О. В. Хіврич, Н. В. Володченкова // Мясное Дело. - 2006. - № 10. - С. 26-28, № 11. - С. 26-28, № 12. - С. 26-27, 2007. - № 1. - С. 21.

Зібрання