Специфіка апаратурного оформлення виробництва пектину із соковитої сировини малої потужності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Один із можливих варіантів створення пектинових виробництв малої потужності передбачає використання як основної сировини корене-бульбоплодів у сирому вигляді. One of the possible options for creating pectin production provides for the use of low power as the main raw material of root tubers raw.

Опис

Ключові слова

пектин, технологічна схема, бродильні апарати, ректифікація, pectin, flow chart, fermentation units, rectification, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Сороколіт, М. І.. Специфіка апаратурного оформлення виробництва пектину із соковитої сировини малої потужності / М. І. Сороколіт, В. М. Таран // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання в харчову та переробну промисловість : тези доповідей, 21-24 жовтня 1997 р. - С. 32.