Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано незбалансованість раціонів харчування студентів. Показано роль Національного університету харчових технологій в підготовці фахівців з технологій оздоровчих продуктів. The paper analyzed the dietary imbalance students. The role of the National University of Food Technologies in training of specialists of healthy products technologies has been shown

Опис

Ключові слова

функціональне харчування, студенти, раціональне харчування, functional foods, students, balanced diet, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Краєвська, С. П. Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладів / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 13-14 травня 2013 р. - Харків, 2013. – С. 141-142.