Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9415
Title: Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов
Other Titles: Полісолодовий екстракт з свіжепророслих солодов
Polisolodovy extract of freshly germinated malts
Authors: Хіврич, Борис Іванович
Хиврич, Борис Иванович
Hivrich, Boris
Кошова, Валентина Миколаївна
Кошевая, Валентина Николаевна
Koshova, Valentina
Диченко, Л. В.
Dichenko, L.
Данилевська, Алла Вікторівна
Данилевская, Алла Викторовна
Danilevska, Alla
Лопато, Т. В.
Lopato, T.
Косоголова, Людмила Олексіївна
Косоголова, Людмила Алексеевна
Kosogolova, Lyudmila
Keywords: влажность
солодовые екстракты
свежепроросший солод
сусло
дробина
вологість
солодові екстракти
свіжепророслий солод
дробина
humidity
ekstrakty malt
freshly sprouted malt mash
pellet
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1990
Citation: Хиврич, Б. И. Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов / Б. И. Хиврич, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко, А. В. Данилевская, Т. В. Лопато, Л. А. Косоголова // Пищевая промышленность. – 1990. - № 39. - С. 46-47.
Abstract: Разработана новая технология полисолодового экстракта из свежепроросших солодов ячменя, овса, пшеницы. Розроблена нова технологія полісолодового екстракту з свіжепророслих солодів ячменю, вівса, пшениці. The new technology polisolodovy extract of fresh sprouted barley malt, oats, wheat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9415
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf134.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.