Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9415
Title: Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов
Authors: Хиврич, Борис Иванович
Кошевая, Валентина Николаевна
Диченко, Л. В.
Данилевская, Алла Викторовна
Лопато, Т. В.
Косоголова, Людмила Алексеевна
Keywords: влажность
солодовые екстракты
свежепроросший солод
сусло
дробина
humidity
ekstrakty malt
freshly sprouted malt mash
pellet
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1990
Citation: Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов / Б. И. Хиврич, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко, А. В. Данилевская, Т. В. Лопато, Л. А. Косоголова // Пищевая промышленность. – 1990. - № 39. - С. 46-47.
Abstract: Разработана новая технология полисолодового экстракта из свежепроросших солодов ячменя, овса, пшеницы. The new technology polisolodovy extract of fresh sprouted barley malt, oats, wheat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9415
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf134.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.