Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов
Вантажиться...
Файли
Дата
1990
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Разработана новая технология полисолодового экстракта из свежепроросших солодов ячменя, овса, пшеницы. The new technology polisolodovy extract of fresh sprouted barley malt, oats, wheat.
Опис
Ключові слова
влажность, солодовые екстракты, свежепроросший солод, сусло, дробина, humidity, ekstrakty malt, freshly sprouted malt mash, pellet, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов / Б. И. Хиврич, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко, А. В. Данилевская, Т. В. Лопато, Л. А. Косоголова // Пищевая промышленность. – 1990. - № 39. - С. 46-47.