Нова сировина для квасного сусла
Вантажиться...
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Заміна дефіцитного пивоварного ячменю і солоду на дешевий шестирядний та солод з нього, сприяє зниженню собівартості концентрату квасного сусла. Replacement of deficit malting barley and malt for a cheap six-row malt and out of it, helping to reduce the cost of kvass wort concentrate.
Опис
Ключові слова
амілолітична активність, ячмінь дворядний, ячмінь шестирядний, солод, amylolytic activity, two-row barley, six-row barley, malt, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Нова сировина для квасного сусла / Н. П. Сугулова, В. Д. Ганчук, В. М. Кошова, Н. О. Ємельянова // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 4. – С. 25-26.