Про підготовку фахівців для цукрової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Рекламується спеціальність “Технології цукру та полісахаридів”. Advertised specialty "Technology of sugar and polysaccharides".

Опис

Ключові слова

фахівець, спеціаліст, магістр, master's degree, specialist, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Резніченко, Ю. М. Про підготовку фахівців для цукрової промисловості / Ю. М. Резніченко, В. М. Логвин // Цукор України. - 2012. – № 11 (83) – С. 21–22.

Зібрання