Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наукові фундаментальні дослідження властивостей і фізіологічного впливу компонентів сільськогосподарської сировини й продуктів з неї на здоров'я людини є найважливішою умовою організації та виробництва здорового й безпечного харчування.
Scientific fundamental research properties and physiological effects of components of agricultural commodities and products thereof for human health is essential for the organization and production of healthy and safe food.
Опис
Ключові слова
екологічне забруднення, радіонукліди, ентеросорбенти, низькотемпературні технології, environmental pollution, radionuclides, chelators, low-temperature technology, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії / Г. О. Сімахіна, А. І. Українець. - 2007.