Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наукові фундаментальні дослідження властивостей і фізіологічного впливу компонентів сільськогосподарської сировини й продуктів з неї на здоров'я людини є найважливішою умовою організації та виробництва здорового й безпечного харчування. Scientific fundamental research properties and physiological effects of components of agricultural commodities and products thereof for human health is essential for the organization and production of healthy and safe food.

Опис

Ключові слова

екологічне забруднення, радіонукліди, ентеросорбенти, низькотемпературні технології, environmental pollution, radionuclides, chelators, low-temperature technology, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Нові технології оздоровчих харчових продуктів радіопротекторної дії / Г. О. Сімахіна, А. І. Українець. - 2007.

Зібрання