Методика розрахунку стійкості підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто структуру капіталу підприємства за джерелами утворення; на підставі Балансу підприємства визначена оцінка фінансової стійкості підприємства за відповідними коефіцієнтами; кодами рядків і відповідними сумами статей Балансу хлібозаводу щодо поточних зобов’язань у грошових коштах та їх еквівалентах по відношенню до поточних зобов’язань, рівень рентабельності Власного капіталу. The article reviews the capital structure of the company for the formation sources, based on the company's balance sheet is defined financial viability assessment of the relevant factors, lines of codes and corresponding amounts of balance sheet bakery on current liabilities in cash and cash equivalents in relation to current liabilities level of return on equity.

Опис

Ключові слова

структура, власний капітал, баланс, платоспроможність, зобов’язання, рентабельність, собственный капитал, structure, shareholders' equity, balance sheet, solvency, liabilities, profitability, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Ткаченко, Н. М. Методика розрахунку стійкості підприємства / Н. М. Ткаченко // Підприємництво, господарство і право. - № 9. - 2001. - С. 102-103.

Зібрання