Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9579
Title: Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils
Authors: Frolova, Natalia
Chepel, Natalia
Naumenko, Ksenia
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Keywords: aromatic component
ароматичний компонент
essential oil
ефірна олія
preparative separation
препаративне виділення
flavouring
ароматизатор
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils / N. Frolova, N. Chepel, K. Naumenko, O. Usatiuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 202.
Abstract: The paper presents the research on the development of isolation method for aromatic components out of essential oils. У роботі наведено наукові дослідження щодо розроблення способу виділення ароматичних компонентів ефірних олій.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9579
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
separation_method.pdf170.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.