DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596

Название: Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products
Другие названия: Перспективи застосування морських водоростей в технології кондитерських виробів
Авторы: Kokhan, Olena M.
Sharan, Larisa
Bura, Anna
Arsenieva, Larisa
Sharan, Andrey
Кохан, Олена Миколаївна
Шаран, Лариса Олександрівна
Бура, Ганна Миколаївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шаран, Андрій Васильович
Ключевые слова: кондитерські вироби
продукти переробки морських водоростей
оптимальне дозування
втрата якості йоду
кондитерские изделия
продукты переработки морских водорослей
оптимальная дозировка
потеря качества йода
pastry products
by-products seaweeds
optimal dosage
loss of iodine quality
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products / O. Kohan, L. Sharan, G. Bura, L. Arsenyeva, A. Sharan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.
Краткий осмотр (реферат): The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності. В тезисах говорится о необходимости использования добавок морских водорослей в производстве кондитерских изделий для обогащения продукции йодом и улучшения ее питательной ценности.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
prospects.pdf27,49 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback