DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599

Название: Technology of shelf life bread extending
Другие названия: Технологія подовження терміну зберігання хліба
Авторы: Silchuk, Tatiana
Drobot, Vera
Kokhan, Olena M.
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Кохан, Олена Миколаївна
Ключевые слова: bread
malt extract
enzymes
staling process
хліб
солодовий екстракт
ферменти
процесс черствіння
хлеб
солодовый экстракт
ферменты
процесс очерствения
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.
Краткий осмотр (реферат): In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба. В тезисах говорится об использовании ржаного солодового экстракта и энзимного препарата Новамил для продления срока хранения и снижения очерствения хлеба.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
shelf.pdf64,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback