Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.

Опис

Ключові слова

соуси, β-каротин, полісахариди, майонез, соусы, β-каротин, полисахариды, майонез, sauces, β-carotene, polysaccharides, mayonnaise, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.