DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9601

Название: Improvement of the egg macaroni products quality
Другие названия: Підвищення якості яєчних макаронних виробів
Авторы: Holikova, Tatiana
Yurchak, Vera
Voloshchuk, Galina
Kokhan, Olena M.
Голікова, Тетяна Петрівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Волощук, Галина Іванівна
Кохан, Олена Миколаївна
Ключевые слова: egg macaroni products
color
strength
яєчні макаронні вироби
колір
міцність
яичные макаронные изделия
цвет
прочность
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Golikova, T. Improvement of the egg macaroni products quality / T. Golikova, V. Yurchak, G. Voloshchuk, O. Kokhan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 265.
Краткий осмотр (реферат): This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality. У тезах йдеться про використання добавки Ноопазим у виробництві макароних виробів для покращення їх якості. В тезисах говорится об использовании добавки Ноопазим в производстве макаронных изделий для улучшения их качества.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9601
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
macaroni.pdf43,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback