Щодо перспектив застосування електрогідравлічного ефекту в молочній галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Перспективним напрямом в інтенсифікації процесів харчових виробництв є високовольтний імпульсний розряд у рідині, наслідком дії якого є електрогідравлічний ефект. Дія такого ефекту може суттєво покращити процеси переробки молочної сировини. High voltage impulse discharge in liquid resulting in electrohydraulic effect is a prospect way in intensification of food production processes. This effect can significantly improve processing of raw milk.

Опис

Ключові слова

молочна сировина, електрогідравлічний ефект, raw milk, electrohydraulic effect, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Щодо перспектив застосування електрогідравлічного ефекту в молочній галузі / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, В. П. Василів, С. О. Лісняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 66.