Тупикова конвеєрна хлібопекарська піч з канальним обігріванням

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спеціалісти Українського державного університету харчових технологій розробили конструкторську документацію на тупикову конвеєрну хлібопекарську піч К-ПХМ-25 з канальним обігріванням, яку можна застосовувати замість імпортної ФТЛ-2. Останню широко використовують на хлібопекарських підприємствах, але вона морально застаріла і має низьку заводську готовність. Specialists Ukrainian State University of Food Technologies developed design documentation for deadlock conveyor baking oven K-PHM-25 heated channel that can be used instead of imported FTL-2. The latter is widely used in bakeries, but it is obsolete and has low factory readiness.

Опис

Ключові слова

конвеєр, піч, паливо, хлібокомбінат, conveyor, oven, fuel, bakery, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Тупикова конвеєрна хлібопекарська піч з канальним обігріванням / О. В. Ковалев, О. Димніч, В. Остапенко, А. Глазов // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. – С. 40-41.

Зібрання