Застосування різних способів теплової обробки овочів
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У тезах охарактеризовані традиційні та нетрадиційні способи приготування овочів. Показані їх переваги та недоліки. В тезисах охарактеризованы традиционные и нетрадиционные способы приготовления овощей. Показаны их преимущества и недостатки. The theses characterized traditional and non-traditional ways of cooking vegetables. Showing their advantages and disadvantages.
Опис
Ключові слова
овочі, овощи, vegetables, способи приготування, способы приготовления, cooking techniques, асортимент страв, ассортимент блюд, range of dishes, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Застосування різних способів теплової обробки овочів / О. С. Задорожня, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 140-141.