Застосування різних способів теплової обробки овочів
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах охарактеризовані традиційні та нетрадиційні способи приготування овочів. Показані їх переваги та недоліки. В тезисах охарактеризованы традиционные и нетрадиционные способы приготовления овощей. Показаны их преимущества и недостатки. The theses characterized traditional and non-traditional ways of cooking vegetables. Showing their advantages and disadvantages.
Опис
Ключові слова
овочі, овощи, vegetables, способи приготування, способы приготовления, cooking techniques, асортимент страв, ассортимент блюд, range of dishes, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Застосування різних способів теплової обробки овочів / О. С. Задорожня, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 140-141.