Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717
Title: Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла
Authors: Чепелюк, Олександр Миколайович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Матусевич, Р. Ю.
Keywords: м’ясо-кісткове борошно
моделювання
теплова обробка
перемішуючий пристрій
ширина лопаті
meat and bone meal
modeling
cooking
mixing device
the width of the blade
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Чепелюк, О. М. Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла / О. М. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Р. Ю. Матусевич // Рибне господарство україни. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 16-19.
Abstract: Удосконалення конструкції робочого органу сприяє інтенсифікації процесу теплової обробки сировини при виробництві м’ясо-кісткового борошна. В результаті моделювання визначено раціональне значення ширини лопаті перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла, що підвищує ефективність виробництва. мясокостной муки. Improving the design of your body helps to intensify the process of heat treatment of raw materials in the production of meat and bone meal. As a result modeling rational set the width of the blade stirring device vacuum horizontal boiler, which increases the efficiency of production
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF291.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.