Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧепелюк, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorЧепелюк, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorМатусевич, Р. Ю.-
dc.date.accessioned2013-09-17T11:05:24Z-
dc.date.available2013-09-17T11:05:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧепелюк, О. М. Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла / О. М. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Р. Ю. Матусевич // Рибне господарство україни. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 16-19.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717-
dc.description.abstractУдосконалення конструкції робочого органу сприяє інтенсифікації процесу теплової обробки сировини при виробництві м’ясо-кісткового борошна. В результаті моделювання визначено раціональне значення ширини лопаті перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла, що підвищує ефективність виробництва. мясокостной муки. Improving the design of your body helps to intensify the process of heat treatment of raw materials in the production of meat and bone meal. As a result modeling rational set the width of the blade stirring device vacuum horizontal boiler, which increases the efficiency of productionuk_UK
dc.subjectм’ясо-кісткове борошноuk_UK
dc.subjectмоделюванняuk_UK
dc.subjectтеплова обробкаuk_UK
dc.subjectперемішуючий пристрійuk_UK
dc.subjectширина лопатіuk_UK
dc.subjectmeat and bone mealuk_UK
dc.subjectmodelinguk_UK
dc.subjectcookinguk_UK
dc.subjectmixing deviceuk_UK
dc.subjectthe width of the bladeuk_UK
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleОбґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котлаuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF291.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.