Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Інтенсифікація процесів теплової обробки м’ясопродуктів на основі використання електрофізичних методів і створення лінії малої потужності для виготовлення сосисок без оболонки.

Опис

Ключові слова

інфрачервоне випромінювання, сосиски без оболочки, електроконтактний нагрів, инфракрасное излучение, сосиски без оболочки, электроконтактный нагрев, тени, infrared, uncoated sausages, electro contact heating, shade, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанов, I. Г. Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва / І. Г. Бабанов // Рибне господарство України. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 29-31.

Зібрання