Сорта пшеницы для полисолодовых экстрактов
Вантажиться...
Файли
Дата
1991
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для производства солодовых экстрактов целесообразно использовать озимые сорта мягкой и твердой пшеницы, а также яровые мягкой.
For the production of malt extracts should be used winter varieties of soft and hard wheat, and soft spring.
Опис
Ключові слова
пшеница, экстракт, полисол, мягкие сорта, сусло, wheat, extract, polisol, soft types, must, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Емельянова, Н. А. Сорта пшеницы для полисолодовых экстрактов / Н. А. Емельянова, Т. Ф. Толстолуцкая, Б. И. Хиврич, А. В. Данулевская, В. Н. Кошевая, Н. П. Сугулова, Л. В. Диченко, О. В. Корниенко // Пищевая промышленность. – 1991. - № 7. – С. 75-76.