Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено можливість використання екстрактів з плодів волоського горіху різного ступеня стиглості як джерел сполук антиоксидантної дії у технологіях напоїв профілактичного профілю. Визначено фізико-хімічні властивості екстрактів з плодів молочної, молочно-воскової та воскової стиглості, проаналізовано характер змін вмісту вітаміну С та фенольних сполук в них. The present investigation was carried out to determine the posibility of using of the walnut extracts in different degree of ripeness as sources of antioxidant compounds and ingredients of functional drinks. The physico-chemical properties of the walnut extracts in different degree of ripeness were determined, the character of changes of vitamin C and phenolic compounds was evaluated.

Опис

Ключові слова

екстракт, extract, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Ю. Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення / І. Ю. Гойко, В. Д. Іванова, Н. С. Шнайдер // Наукові праці НУХТ. – 2012. - № 43. – С. 68–71.