Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9733
Title: Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення
Authors: Гойко, Ірина Юріївна
Іванова, Вікторія Джанівна
Шнайдер, Н. В.
Keywords: екстракт
extract
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Гойко, І. Ю. Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення / І. Ю. Гойко, В. Д. Іванова, Н. С. Шнайдер // Наукові праці НУХТ. – 2012. - № 43. – С. 68–71.
Abstract: Досліджено можливість використання екстрактів з плодів волоського горіху різного ступеня стиглості як джерел сполук антиоксидантної дії у технологіях напоїв профілактичного профілю. Визначено фізико-хімічні властивості екстрактів з плодів молочної, молочно-воскової та воскової стиглості, проаналізовано характер змін вмісту вітаміну С та фенольних сполук в них. The present investigation was carried out to determine the posibility of using of the walnut extracts in different degree of ripeness as sources of antioxidant compounds and ingredients of functional drinks. The physico-chemical properties of the walnut extracts in different degree of ripeness were determined, the character of changes of vitamin C and phenolic compounds was evaluated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9733
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IVD-NP-432 2012.pdf173.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.