Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9795
Title: Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів
Authors: Повх, Тетяна Михайлівна
Наріжна, Поліна Вікторівна
Венглюк, Олександр Володимирович
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Keywords: фізико-хімічні показники
функціонально-технологічні показники
фарш
напівфабрикати
консистенція
physical and chemical characteristics
functional and technological indicators
mince
semi-finished food
consistency
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, О. В. Венглюк, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 190-192.
Abstract: Підібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів. Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9795
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
for meat.pdf105.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.