DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9797

Название: Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts
Другие названия: Ідентифікація побічних продуктів бродіння сироватко-солодових сусел
Авторы: Chepel, Natalia
Grek, Olena
Krasulya, Olena
Чепель, Наталія Василівна
Грек, Олена Вікторівна
Красуля, Олена Олександрівна
Ключевые слова: by-products of fermentation
побічні продукти бродіння
побочные продукты брожения
lactose fermenting yeast
лактозозброджувальні дріжджі
лактосбраживающие дрожжи
sensory indicators
органолептичні показники
органолептические показатели
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Chepel, N. V. Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts / N. V. Chepel, О. V. Grek, O. O. Krasulia // Nauka I studia. – 2013. – №17 (85). – Р. 73-80.
Краткий осмотр (реферат): Results of gas chromatographic studies for definition of by-products of fermentation of whey and malt worts enabled evaluate advantages Zygosaccharomyces lactis 868-K yeast race objectively. Presence of the given yeast race in nutritional medium has a positive effect on producer’s metabolism, thus stimulating biosynthesis or transformation of nutritional medium aromatic substances. Результати досліджень газової хроматографії для визначення побічних продуктів ферментації сироватки та солодового сусла включений оцінити переваги Zygosaccharomyces Lactis 868-K дріжджі раси об'єктивно. Наявність даного дріжджів гонки в живильне середовище робить позитивний вплив на обмін речовин виробника, тим самим стимулюючи біосинтез або перетворення поживних речовин ароматичних середовища.Результаты исследований газовой хроматографии для определения побочных продуктов ферментации сыворотки и солодового сусла включен оценить преимущества Zygosaccharomyces Lactis 868-K дрожжи расы объективно. Наличие данного дрожжей гонки в питательную среду оказывает положительное влияние на обмен веществ производителя, тем самым стимулируя биосинтез или преобразование питательных веществ ароматических среды.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9797
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
8Untitled2.pdf304,29 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback