Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Удосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси.
Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausage
Опис
Ключові слова
добавка «Вікторія», рецептура, структура, технологія, ковбаса, addition of "Victoria", recipes, sausage, structure, technology, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. С. Горобець, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 192-193.