Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Згідно ДСТУ "Цукерки" термін зберігання кремово - збивних цукерок становить 3 місяці. В дослідних зразках цукерок були проведені наступні дослідження: мікробіологічні згідно МБТ № 5061-80, гранична напруга зсуву, і пружно -еластична деформація. На підставі досліджень з'ясовано, що термін зберігання цукерок може становити 6 міс. При подальшому зберіганні було відмічене незначне погіршення органолептичних показників.

Опис

Ключові слова

кремово-збивні цукерки, цукерки з комбінованими корпусами, термін зберігання цукерок, органолептичні показники, кремово-сбивные конфеты, конфеты с комбинированными корпусами, срок хранения конфет, органолептические показатели, cream-churned candy, candy shells with combined, shelf life of candy, organoleptic parameters, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кияниця, С. Г. Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17—18 квітня 2006 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2006. — Ч. ІІ. — С. 54.