Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Згідно ДСТУ "Цукерки" термін зберігання кремово - збивних цукерок становить 3 місяці. В дослідних зразках цукерок були проведені наступні дослідження: мікробіологічні згідно МБТ № 5061-80, гранична напруга зсуву, і пружно -еластична деформація. На підставі досліджень з'ясовано, що термін зберігання цукерок може становити 6 міс. При подальшому зберіганні було відмічене незначне погіршення органолептичних показників.

Опис

Ключові слова

кремово-збивні цукерки, цукерки з комбінованими корпусами, термін зберігання цукерок, органолептичні показники, кремово-сбивные конфеты, конфеты с комбинированными корпусами, срок хранения конфет, органолептические показатели, cream-churned candy, candy shells with combined, shelf life of candy, organoleptic parameters, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кияниця, С. Г. Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17—18 квітня 2006 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2006. — Ч. ІІ. — С. 54.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced