Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Згідно ДСТУ "Цукерки" термін зберігання кремово - збивних цукерок становить 3 місяці. В дослідних зразках цукерок були проведені наступні дослідження: мікробіологічні згідно МБТ № 5061-80, гранична напруга зсуву, і пружно -еластична деформація. На підставі досліджень з'ясовано, що термін зберігання цукерок може становити 6 міс. При подальшому зберіганні було відмічене незначне погіршення органолептичних показників.
Опис
Ключові слова
кремово-збивні цукерки, цукерки з комбінованими корпусами, термін зберігання цукерок, органолептичні показники, кремово-сбивные конфеты, конфеты с комбинированными корпусами, срок хранения конфет, органолептические показатели, cream-churned candy, candy shells with combined, shelf life of candy, organoleptic parameters, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Кияниця, С. Г. Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17—18 квітня 2006 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2006. — Ч. ІІ. — С. 54.