DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9848

Название: Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзії
Другие названия: Using a new structure composition in developing technologies cream - churned sweets, which are formed by co-extrusion
Авторы: Кияниця, Світлана Геннадіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Kyianytsia, Svetlana
Obolkina, Vera
Dorohovich, Antonella
Ключевые слова: кремово - збивні цукерки
гідроколлоїд
карагенан
пектин
желатин
кремово - сбивные конфеты
гидроколлоид
каррагинан
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
cream - churned candy
hydrocolloids
carrageenan
pectin
gelatin
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзії / С. Г. Кияниця, Т. А. Світлішина, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення та перспективи : ІХ Міжнар. науково-техніч. конф., м. Київ, 17—19 жовтня 2005 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2005. — Ч. І. — С. 115-116.
Краткий осмотр (реферат): Основними структуроутворювачами кремово-збивної цукеркової маси є поєднання гідроколлоїдів желатину та карагенану, пектину та карагенану, що викликало інтерес дослідити гідратаційні властивості цих компонентів. Для визначення форм зв'язку вологи з гідроколлоїдами нами було використано індикаторний метод, який заключається в визначенні початкової та рівноважної концентрації індикатора - цукру, який визначають рефрактометром. Основными структурообразователями кремово-сбивной конфетной массы является сочетание гидроколлоидив желатина и каррагинана, пектина и каррагинана, что вызвало интерес исследовать гидратационные свойства этих компонентов. Для определения форм связи влаги с гидроколлоидами нами были использованы индикаторный метод, который заключается в определении начальной и равновесной концентрации индикатора - сахара, который определяют рефрактометром. The main structure-churned creamy candy mass is a combination of hydrocolloids gelatin and carrageenan, pectin and carrageenan, which caused interest hidratatsiyni investigate the properties of these components. To determine the connection Moisture forms of hydrocolloids we used indicator method which consists in determining the initial and equilibrium concentration of the indicator - sugar, which determine the refractometer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9848
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ksgvnksprtkzcyfmk.pdf664,39 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback