DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9853

Название: Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
Другие названия: The use of refined products in the production of grape sugar confectionery
Авторы: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Волощук, Галина Іванівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Kalinovska, Tatyana
Voloshchuk, Galina
Obolkina, Vera
Ключевые слова: продукти переробки винограду
виноградні вичавки
пектинові речовини
протопектин
продукты переработки винограда
виноградные выжимки
пектиновые вещества
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
processed grapes
grape pomace
pectin
protopectin
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Каліновська, Т. В. Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, Г. І. Волощук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжн. наук.-практ. інтернет-конф, 14–16 лист. 2012 р. : тези доп. – Х. : ХДУХТ, 2012. – С. 49–50.
Краткий осмотр (реферат): Перспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. Перспективным направлением является разработка технологий кондитерских изделий с использованием продуктов переработки винограда. Это дает возможность создать новый ассортимент кондитерских изделий используя натуральные красители, антиоксиданты, повысить пищевую и биологическую ценность. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9853
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ktvvppvpvckv.pdf61,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback