Исследование кинетики стационарных режимов сушки чипсов из тыквы
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В сборнике, посвященном юбилею кафедры «Процессов и аппаратов пищевых производств», представлены тезисы докладов по результатам фундаментальных теоретических разработок и оригинальных прикладных исследований в области процессов и оборудования пищевых, микробиологических и фармацевтических производств.
In the collection, devoted to the anniversary of the department of «Processes and apparatus of food productions», theses of lectures are presented on results of fundamental theoretical developments and original applied researches in the area of processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical productions.
In the collection, devoted to the anniversary of the department of «Processes and apparatus of food productions», theses of lectures are presented on results of fundamental theoretical developments and original applied researches in the area of processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical productions.
Опис
Ключові слова
интенсификация процессов пищевых производств, intensification of processes of food productions, оборудование пищевых и микробиологических производств, очистка растворов пищевых производств, equipment of food and microbiological productions, cleaning of solutions of food productions
Бібліографічний опис
Остриков, А. Н. Исследование кинетики стационарных режимов сушки чипсов из тыквы / А. Н. Остриков, Е. Ю. Желтоухова // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10–11 квітня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 3–5.