Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9875
Title: Одержання та очищення високозцукреної патоки із пшениці
Authors: Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Лагода, Володимир Андрійович
Keywords: ферментативне розріджування
речовини жиро-білкового комплексу
флокулянт
високозцукрена патока
enzymatic thinning
substances of lipid-protein complex
flocculant
highsaccharified syrup
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2006
Citation: Башта, А. О. Одержання та очищення високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 72-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів , Київ, 17 –18 квітня 2006 р. – Київ : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 8.
Abstract: Запропоновано оптимальні технологічні умови одержання високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. An optimal technological conditions for obtaining of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9875
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy 72.pdf44.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.